Shit produktet tona në profilin tënd në Dropshipping

Shërbimi i dropshipping është një model biznesi me risk të ulët, që të lejon të shesësh produktet direkt tek klientët,
pa u marrë me inventarin fizik dhe pa u shqetësuar për dërgesat e produkteve.

Porositë

E paketojmë porosinë duke mos përdorur asnjë referim tregues në etiketën e dergesës dhe e dorëzojme produktin direkt tek klienti yt final, i cili do ta marrë atë brenda një periudhe maksimale 10 ditë pune, në anonimat absolut.

Gjurmimi i porosisë

Për të gjurmuar porosinë tënde do të mjaftojë të shkosh në seksionin e profilit tënd në ecommercealbania.com, të seleksionosh “porosite e mia”, e më pas të klikosh mbi “gjurmo porosinë”, në mënyrë që të mund t’ia vizualizosh ose transferosh klientit tënd Gjurmimin (Tracking) të produktit.

Edhe për vitin 2020
Influencer Marketingu do të përbëjë një realitet të rëndësishëm

Duke parë periudhat që po kalojmë, gjithnjë e më shumë shoqëri po ua rezervojnë një pjese rritëse të buxhetit të tyre këtij aspekti,
dhe kategoritë e preferuara të ketij sektori janë Fashion and Beauty.Instagrami rikonfirmohet si mjeti kryesor, për nga shpejtësia dhe aksesi i lehtë i të dhënave.
Me funksionin e ri të Stories, që lejon blerjen e produkteve direkt nga aplikacioni.

Kështu processi është bërë akoma dhe më i lehtë!
Përdoruesit gjithnjë e më shumë i drejtohen rrjeteve sociale për të zbuluar marka ose produkte te reja, duke ndjekur këshillat e influencer-ave,
por përqindja e përdoruesve që blejnë direkt në rrjete sociale, edhe pse në rritje, është akoma relativisht e ulët.

Cilat janë atëherë strategjitë e reja për tu adoptuar nga influencer
për të tërhequr followers të rinj ose për ti kthyer ata në klientë?

Profil

Të kesh një profil Instagram Sigurisht!!!!!!!
Ështe hapi i parë drejt një përfshirje të mundshme te Followers në projektin e tyre të biznesit, duke qenë se Instagram është sigurisht mjeti i përshtatshëm, i shpejtë dhe intuitiv për të arritur një publik sa më të gjerë.

Koncepti i Influencer Marketing në fakt nuk i rezervohet ekskluzivisht atij që ka burime te larta publiku,
por nëse je një mikro-influencer, edhe ti që ke një aktivitet të vogël mund të arrish rezultate të mëdha! Përtej avantazheve të panumërta të të qenit një di ecommercealbania, ti përfiton edhe nga ofertat dhe promovimet eskluzive.
Këto i dedikohen ekskluzivisht biznesit tënd të modës.
Në eCommerceAlbania organizojmë shpesh promocione të veçanta për një markë të caktuar apo kategori produktesh të cilat janë perceptuar ekskluzivisht per Dropshipper-et tanë,
në mënyrë që të mund të blejnë markat më të famshme me çmime të jashtëzakonshme.

Edhe pse promocionet do të aktivizohen automatikisht për të gjithë dropshipper, do të të informojmë për promocionet në vijim nëpërmjet një newsletter të dedikuar.
E gjitha çka duhet të bësh është të zgjedhësh produktin më të përshtatshëm për targetin tënd, të kërkosh ekskluzivitetin e atij produkti, ta shtosh produktin ne Shportë,
dhe skonto do të aplikohet direkt. Përvec promocioneve dhe ofertave speciale, do të marrësh edhe këshillat tona javore për shitjet.

Përvec kësaj, në mënyrë informative, redaksia ecommercealbania do të të informojë për tendencat më të fundit të modës.
Përzgjini produktet më popullore për të shitur nga katalogu i ecommercealbania.com, duke evidentuar për ty produktet që mund të klikosh për të fituar para lehtësisht, dhe për të përmbushur kërkesat e tua dhe të klientëve.
EcommerceAlbania.com, përveç qëllimit që të favorizojë shikueshmërinë e produkteve të lidhura me imazhin e Influencers të regjistruar, në seksionin Blog do të publikojë intervistat e tyre, contest dhe evente të lidhura me botën e Fashion dhe Beauty.

Sot ecommercealbania.com të jep një mundësi unike...

  • Mund të zgjedhësh produktet për shitje nga katalogu ynë
  • Të hapësh një DYQAN TËNDIN ONLINE me pak klikime
  • Gjithmonë i përditësuar

Hap dyqanin tënd online

  • Çelësa në dorë
  • Në Dropshipping me Brandin tënd
  • Aktivizim Falas
  • Vetëm abonim mujor: 2,000 Lekë/Muaj
Çfarë pret?
Kliko këtu
Close