Çfarë ofrojmë?

 
 

Ne jemi kanali juaj i shpërndarjes online

 

Ne u japim akses të gjitha vendeve të tregjeve europiane dhe ballkanike

 

Ne ofrojmë Shërbimin tonë të Dropshipping me një rrjet të gjerë të shpërndarësve dhe klientëve final

 

Shitje me shumicë B2B online

Përpiloni falas modulin për tu bërë fornitor i E-commerce Albania
dhe do të kontaktohesh nga një komercalist i yni

 

 

Bëhu Fornitor i E-commerce Albania

Njoftim: të dhënat e futura në këtë modul janë të njëjta që do t'i përdorim më vonë. Për të shmangur problemet e faturimit, doganës dhe shpërndarjes, ju lutemi shkruani të dhënat e sakta.

 

Close